Toimitusehdot ja tietosuojaseloste

TOIMITUSEHDOT

VERKKOKAUPPA

Klapimax ( y-tunnus 0631894-1 ) myy tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika varastossa oleville tuotteille on 2-5 arkipäivää. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Mikäli tuote on loppunut tilapäisesti varastostamme, toimitusaika on noin 1-2 viikkoa. Jos tuotetta ei ole enää saatavilla, ilmoitamme siitä sinulle henkilökohtaisesti joko puhelimitse tai sähköpostilla.

TOIMITUSTAPA JA KULUT

Toimitustapana käytämme postia. Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Tuotteita voi myös noutaa Seinäjoella ja Vaasassa erikseen sovittuna aikana.

MAKSUTAVAT

Verkkopankkimaksut: Osuuspankki, Nordea, Säästöpankki, Aktia, Danske pankki, POP pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, OmaSP sekä S-pankki.

Luottokortit: Visa, Mastercard.

MobilePay.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Payment service provider

Paytrail Plc acts as a collecting payment service provider and is an authorized Payment Institution. Paytrail Plc will be shown as the recipient on your bank or credit card statement. Paytrail Plc will forward the payment to the merchant. For reclamations, please contact the website the payment was made to.   Paytrail Plc Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Phone: +358 207 181 830 Business ID 2122839-7

Netbanks

Paytrail Oyj (FI2122839) provides net bank related payment transfer services in co-operation with Finnish banks and credit institutions. For consumer the service works exactly the same way as traditional web payments.

VAIHTO JA PALAUTUSEHDOT

Suomen kuluttajasuojalain mukaan sinulla on oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palauttaminen on ilmaista.

Mahdollisissa tuotepalautuksissa hyvitämme vain tuotteen hinnan, emme tilauksesta aiheutuneita toimitus- ja pakkauskuluja

Toimintaohjeet:
Ehdottomasti ennen palautusta ole ensimmäisenä yhteydessä meihin joko soittamalla numeroon 0500660781 tai laittamalla sähköpostia palautuksen syystä ja mahdollisesta vaihdosta osoitteeseen
klapimax(at)klapimax.com

Pakkaa palautettavat tuotteet sekä täytetty palautuslomake postinkestävään pakettiin. Palautuslomakkeen saat sähköpostitse kun ilmoitat palautuksestasi.

Vie paketti Postin toimipisteeseen ja kerro, että tässä olisi palautus Klapimaxille. Postin asiakaspalautusnumeromme on 930057.

Muista pyytää varmuuden vuoksi palautuksesta seurantanumero helpottamaan lähetetyn paketin seuraamista.

Osoitetietomme: Klapimax, Hiekkakivenkatu 2, 60320 Seinäjoki.

REKLAMAATIOT JA ONGELMATILANTEET

Tuotteillamme on takuu ostokuittia vastaan. Tuotevastuu on tuotteen maahantuojalla tai valmistajalla. Hoitaessamme takuu asioita eteenpäin on ostokuitti pakollinen asioiden etenemisen kannalta.Takuu koskee tuotteen materiaali tai valmistusvirheitä. Takuu ei korvaa tuotteen väärinkäytöksistä aiheutuneita vahinkoja eikä tuotteen käytöstä normaalisti johtuvaa kulumista.

YLEISET EHDOT JA TIEDOT

Pidämme oikeuden olla toimittamatta tilausta, mikäli tuotetiedoissa on ollut selkeä hintavirhe tai mikäli tuotetta ei ole enää saatavilla maahantuojalta. Verkkokaupan toimitusehdot voimassa 1.2.2021 alkaen. Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen klapimax(at)klapimax.com tai soittamalla yrityksemme puhelin numeroon. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin. Pidämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Myymme tuotteita yksityis- ja yrityshenkilöille Suomeen.

Collector Lasku/Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki:  KlapimaX verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 3,80 € kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty KlapimaX verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 30,7 %, luottokustannusten yhteismäärä 433 €, maksettava kokonaismäärä 1 433 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja www.collector.fi

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Tarkempi palvelukuvaus: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf 

Asiakasrekisterin tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

Klapimax

Hiekkakivenkatu 2

60320 Seinäjoki

Tietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Asiakkaan henkilötietoja käytetään myyntitilauksen, tuotteiden toimituksen, tuotetakuun ylläpitämisen, rahoitussopimuksen, laskutuksen, saatavien perinnän, asiakaspalvelun, asiakassuhteen, verkkokaupan ylläpidon ja raportoinnin hoitamiseen.

Tietojen käsittely perustuu asiakasta koskevan sopimuksen (myyntitilaus, tuotetakuu) noudattamiseen sekä lakisääteisiin velvoitteisiin, kuten kirjanpitolakiin. Sopimuksen tekeminen edellyttää, että asiakkaan on annettava sopimuksen tekemiseksi tarvittavat tiedot.

Klapimax ei käytä profilointia tai automatisoitua päätöksentekoa henkilötietojen käsittelyssä.

Rekisterin sisältö

Rekisteri sisältää seuraavat tiedot: asiakkaan nimi, asiakasnumero, laskutusosoite sekä toimitusosoitteet, puhelinnumero, sähköpostiosoite, verkkokaupan käyttäjätunnus, IP-osoite, verkkokaupan kirjautumisloki, verkkokaupan ostoskorit, tilaukset, maksutapahtumat, asiakkaan kanssa käyty viestintä.

Rahoitussopimusta varten kerätyt henkilötiedot eivät kuulu Klapimaxin asiakasrekisteriin vaan rahoittajan rekisteriin. Tiedot syötetään rahoittajan järjestelmään, ja jäljennöstä rahoitushakemuksesta säilytetään rahoittajan ohjeiden mukaisesti.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin henkilötiedot ovat pääasiassa peräisin asiakkaalta itseltään.

Säännönmukaiset siirrot ja luovutukset sekä tietojen sijainti

Asiakastietoja luovutetaan eteenpäin seuraaville osapuolille seuraavissa tapauksissa:

  • Tuotteen maahantuoja, jos maahantuojan tuotetakuu edellyttää tietojen luovuttamista
  • Rahoitusyhtiö, jos asiakas haluaa rahoituksen tuotteelle
  • Perintätoimisto, jos laskun maksu viivästyy

Seuraavat osapuolet osallistuvat henkilötietojen käsittelyyn Klapimaxin vastuulla:

  • verkkokaupan maksunvälityspalvelu
  • verkkokaupan analytiikkayhteistyökumppani
  • tilitoimisto

Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin tai Euroopan Talousalueen ulkopuolelle.

Evästeiden käyttö

Klapimax käyttää verkkosivuillaan evästeitä (cookies) ja muita vastaavia tekniikoita, joilla mahdollistetaan verkkokauppamme tekninen toimivuus sekä sujuva asiakaskokemus. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joiden tietojen avulla palvelin pystyy tunnistamaan asiakkaan verkossa. Evästeitä tarvitaan esimerkiksi verkkokaupan sisäänkirjautumiseen, ostoskorin toimintaan sekä muihin välttämättömiin toimintoihin.

Analytiikkayhteistyökumppanit käyttävät evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita asiakkaan toiminnan seurantaan. Nämä tekniikat auttavat keräämään analytiikkaa palveluiden käytöstä, jolloin pystytään paremmin ymmärtämään asiakkaita ja kehittämään palveluita asiakkaan tarpeiden mukaisiksi.

Evästeiden käyttöä voi normaalisti hallinnoida oman verkkoselaimen asetuksissa.

Tietojen säilytysaika

Tietoja säilytetään pääasiassa asiakassuhteen ylläpitämisen ja kirjanpitolain vaatima aika. Kirjanpitolaki vaatii, että liiketapahtumia todentavat tositteet, niitä koskeva kirjeenvaihto sekä muu kirjanpitoaineisto on säilytettävä vähintään 6 vuotta sen vuoden lopusta, jonka aikana tilikausi on päättynyt.

Oikeus saada pääsy tietoihin, oikeus tietojen oikaisemiseen ja oikeus tietojen poistamiseen

Asiakkaalla on oikeus saada jäljennös häntä koskevista henkilötiedoista, oikeus virheellisten tietojen oikaisemiseen sekä oikeus ilman oikeusperustetta käsiteltävien henkilötietojen poistamiseen.

Jos asiakas haluaa saada jäljennöksen itseään koskevista tiedoista, pyytää virheellisten tietojen poistamista tai sellaisten tietojen poistamista, joita käsitellään hänen mielestään ilman oikeusperustetta, hänen tulee lähettää esittää pyyntö lähettämällä sähköpostia osoitteeseen klapimax(at)klapimax.com pyynnöstä riippuen otsikolla ”Omien tietojen pyytäminen”, ”Tietojen oikaiseminen” tai ”Tietojen poistaminen”. Pyynnön voi esittää myös lähettämällä kirjeen Klapimaxin postiosoitteeseen. Pyynnön yhteydessä asiakasta voidaan velvoittaa todentamaan henkilöllisyytensä. Pyyntöön vastataan kirjallisesti kohtuullisessa ajassa.

Valvontaviranomainen

Henkilötietojen käsittelyä valvoo Tietosuojavaltuutetun toimisto. Rekisteröidyllä on oikeus tehdä kantelu valvontaviranomaiselle.

Lähetä meille viesti tai ota yhteyttä sosiaalisen median kautta