Klapimax halkoma-alasin

(3 tuotearviota)

179,00 sis. ALV 24%

Tee polttopuut itse turvallisesti kotimaisella Klapimax Halkoma-alasimella.

Klapimax halkoma-alasimella teet polttopuut juuri sen kokoisiksi, kun haluat. Voit asettaa puun alasimelle haluamaasi kohtaan ja tehdä käteviä pieniä sytykepuita, siinä samalla kun hoidat perinteiset halkomahommat. Klapimaxilla polttopuiden teko on ennen kaikkea turvallista, ei enää kirveen kanssa heilumista ja pelkäämistä, että lyöt ohi puusta omaan jalkaasi.

 

57 varastossa

Klapimax halkoma-alasin

Polttopuun teko – Tee polttopuut itse turvallisesti Klapimax Halkoma-alasimella

 • Kotimainen avainlippu-tuote
 • Klapimax on kestävä ja turvallinen teräksestä valmistettu halkaisu-alasin jossa on riittävästi massaa puiden halkomiseen. Klapimax painaa n. 13kg.
 • Terä on valmistettu erikoisteräksestä jossa yhdistyy riittävä kovuus, kulutuksen kestävyys, sitkeys ja korroosionkesto.
 • Voit kiinnittää Klapimaxin tolppaan tai muuhun alustaan kolmella ruuvilla.
 • Klapimax soveltuu polttopuiden halkomiseen 1,5 – 3,0kg lekaa tai moskaa apuna käyttäen tai joissain tapauksissa toisella puulla lyöden. Painavammalla moskalla isommat puut ja kevyemmällä pienemmät sekä sytykepuut.
 • Klapimaxin pulverimaalaus on kestävä, huomiovärin havaitset hyvin hämärässäkin.
 • Soveltuu 30-80cm pitkille polttopuille max. 23cm halkaisijalla.
 • Tarjoamme Klapimaxille 2 vuoden takuun.

Postin toimituskulut 9,9€/lähetys. Yli 200€ tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja.

Paino 13 kg
Mitat 30 × 28 × 40 cm

3 arviota tuotteelle Klapimax halkoma-alasin

 1. Eero Pyykkö

  Tuote on hyvä rintamamiestalon kellariin. Helppo käyttää. Jos haloista tekee sytykkeitä, arvosana 10+. Pelkkään halontaan turvakehä n.30cm olisi vieläkin monipuolisempi.

 2. Juha K

  Laadukas alasin ja turvallinen käyttää. Vaikeat, oksaiset ja vinoon leikatut halot myös helppo halkoa. Kiitos myös nopeasta toimituksesta.

 3. Markku V

  Tämä oli kyllä hyvä ostos. Hintansa väärti. Nyt on turvallista pilkkoa pieniäkin oksia sytykkeiksi. Tuntuu menevän oksaisetkin puut paremmin, kuin kirveellä. Ei yhtään hutilyöntiä, eikä ongelmaa halkojen pystyssä pysymiseen. Laadukas ja Suomessa valmistettu. Kannattaa tukea pienyrittäjiä! Klapimax ja klapien teko helpommax 🙂

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...